RO

Capture3333333

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR
WiDS – Women in Data Science, Videoconferință, 8 martie 2021

Angajamentul nostru față de confidențialitate

Asociația “360”, cu sediul in Bucuresti, Strada Berceni 8H, Bucuresti, District 4, înregistrată in Registrul Asociațiilor si Fundațiilor sub nr. 43465859 („WiDS Ambasador”), organizează evenimentul WiDS – Women in Data Science, prin videoconferință, in data de 8 martie 2021 („Evenimentul”), împreună cu partenerul sau principal WOLTERS KLUWER, cu sediul in Bucuresti, sector 5, Bld. Tudor Vladimirescu, nr 22, cladiea Green Gate, et 6, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr RO 8451308, ce operează https://info.wolterskluwer.ro/wids2021-08march2020/ („WiDS Strategic Partner”),

acționând in calitate de Operatori Asociați,

Această politică descrie modalitatea in care Operatorii Asociați prelucrează datele Dvs. cu caracter personal, cum le colectăm, de ce le colectăm, cum le folosim și când le împărtășim cu terțe părți. Această politică descrie și modul în care prelucrăm informațiile pe care ni le furnizați sau cele pe care le colectăm în legătură cu Dvs. atunci când vă inscrieti ca si participanti la Eveniment si participarea Dvs. la videoconferinta.

Prezenta Nota de Informare a fost redactată luând in considerare aspectele stabilite de prevederile legislației europene si naționale în vigoare, respectiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 679/2016 („GDPR”), Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a GDPR și/sau cu orice alte decizii pe care le poate emite Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în calitate de autoritate de supraveghere privind protecția datelor cu caracter personal.

Această politică se referă strict la https://info.wolterskluwer.ro/wids2021-08march2020/ („Pagina de Inscriere”).

CARE SUNT CATEGORIILE DE PERSOANE VIZATE?

Vizitatorii https://info.wolterskluwer.ro/wids2021-08march2020/, persoanele anonime, care doar accesează și navighează Pagina de Inscriere la Eveniment;
Vizitatorii https://360.org.ro/events/, persoanele anonime, care doar accesează și navighează pagina ce descrie Evenimentul;
vizitatorii https://info.wolterskluwer.ro/wids2021-08march2020/, participații care se inscriu la Eveniment.

ÎN CE SCOPURI VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Operatorii Asociati prelucrează datele cu caracter personal pentru următoarele scopuri:
oferirea accesului la Eveniment ce va fi organizat prin videoconferinta;
transmiterea unor mesaje privind organizarea Evenimentului (anulări, amânări, modificări de orice natură);
marketing și publicitate; înscrierea pentru a primi buletine informative și actualizări privind cele mai recente evenimente organizate de fiecare dintre Operatorii Asociati (poștă, newsletter prin e-mail, SMS, telefon și alte canale digitale, de exemplu, medii de comunicare socială);
rezolvarea solicitărilor din partea autorităților publice ori pentru a îndeplini cerintele legale (ex. cele specifice legislației financiar-contabile, fiscale sau prevenirea spălării banilor).

În cazul în care intenționăm să prelucrăm ulterior datele dvs. cu caracter personal într-un alt scop decât cel pentru care acestea au fost colectate, vă vom furniza, înainte de această prelucrare ulterioară, informații privind scopul prelucrării și orice informații suplimentare relevante solicitate de dvs.

3. CE BAZE LEGALE FOLOSIM PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE DVS?

Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sunt următoarele:
consimțământul (art.6 alin.(1) lit.a) din GDPR) pentru participarea Dvs. la Eveniment; in vederea înregistrării video a Evenimentului; în cazul acțiunilor noastre de marketing și publicitate, ce pot fi folosite de noi pentru promovarea Evenimentului prin intermediul diferitelor canale de comunicare media offline și online; înscrierea pentru a primi buletine informative și actualizări privind Evenimentele noastre (poștă, newsletter prin e-mail, SMS, telefon și alte canale digitale, de exemplu, medii de comunicare socială);
respectarea unor obligații legale (art.6 alin.(1) lit.c) din GDPR) pentru scopurile privind încălcările de securitate și activitățile care sunt sau pot fi interzise sau ilegale; apărarea și exercitarea drepturilor noastre; rezolvarea solicitărilor din partea autorităților publice ori pentru a îndeplini cerintele legale (ex. cele specifice legislației financiar-contabile, fiscale sau prevenirea spălării banilor).

4. CE TIPURI DE DATE COLECTĂM ȘI CARE ESTE SURSA ACESTORA? ALTE INFORMAȚII IMPORTANTE.

Colectăm datele pentru a opera eficient și a vă furniza cele mai bune experiențe legate de produsele noastre. Puteți opta în legătură cu datele pe care le colectăm. Atunci când vi se solicită să furnizați date cu caracter personal, puteți refuza, cu excepția situației în care necesitatea de prezentare a datelor este o obligație legală. În cazul în care alegeți să nu furnizați date care sunt necesare pentru a cumpăra/returna un produs, există posibilitatea să nu putem finaliza relația contractuală cu dvs..

Pentru fiecare scop al prelucrărilor, avem nevoie de anumite date cu caracter personal din partea dvs., astfel:
în cazul navigarii Paginii de Inscriere https://info.wolterskluwer.ro/wids2021-08march2020/ sau https://360.org.ro/events/ nu cunoaștem date despre aceștia, cu excepția [adresei IP] si a [cookie-urilor] utilizate (pentru detalii suplimentare vă rugăm să consultați Politica de Cookies), dar monitorizăm numărul vizitatorilor și secțiunile accesate/navigate/vizitate în cadrul website-ului în scopuri statistice; este posibil să adunăm informații in timpul vizitei dvs. pe pagina de internet a magazinului online, prin instrumentele noastre de colectare automată a datelor (Cookie-uri): adresa de protocol de internet (IP), denumirea domeniului (URL), datele de accesare, istoricul de accesare al clientului (paginile vizualizate, link-urile pe care se face click), codul HTTP de răspuns, datele paginii web de unde se face accesarea, calitatea de octeți utilizata cu ocazia vizitării, datele paginilor vizualizate sau tipul și limba browser-ului utilizat;
scopul de înscriere la Eveniment, datele dvs. sunt colectate în mod direct de la dvs. când completati formularul de inscriere pe Pagina de Inscriere https://info.wolterskluwer.ro/wids2021-08march2020/, adică date personale și de contact – [nume, prenume; adresă de email; profesia, denumirea organizatiei in cadrul careia va desfasurati activitatea]; Refuzul dvs. de a furniza aceste informații ar face imposibilă finalizarea inscrierii Dvs. la Eveniment;
scopul de marketing și publicitate privind desfasurarea Evenimentului înscrierea pentru a primi buletine informative și actualizări privind evenimentele desfasurate de noi (poștă, newsletter prin e-mail, SMS, telefon și alte canale digitale, de exemplu, medii de comunicare socială); datele dvs. sunt colectate în mod direct de la dvs. când decideți să participați la Eveniment sau când va abonați la newsletter – [nume, prenume, adresa de email, date colectate din modulele cookies, date privind preferințe și obiceiuri, imagini video în cadrul Evenimentului organizat];
scopul privind informarea dvs. in legatura cu desfasurarea Evenimentului, accesarea link-ului pentru vizualizarea Evenimentul, rezolvarea intrebarilor de orice natură referitoare la Eveniment, prin intermediul corespondentei electronice (e-Mail) sau telefonic; datele dvs. sunt colectate în mod direct când transmiteți un e-mail sau când ne apelați telefonic – [datele personale necesare soluționării solicitărilor dvs.]. Menționăm că nu există înregistrări audio ale convorbirilor telefonice derulate prin intermediul call centre-ului WiDS Ambasador.

CE ALTFEL DE DATE MAI COLECTAM?

Website-urile www.wolterskluwer.ro si www.360.org.ro utilizează cookie-uri sau tehnologii similare pentru a asigura cea mai bună experiență pentru Dvs. și pentru a analiza trenduri, a administra website-ul, a urmări utilizarea de către client în cadrul website-ului și pentru a colecta informații demografice despre baza de utilizatori ca și întreg. Cookie-urile sunt mici fișiere text care sunt plasate pe dispozitivul clientului pentru a urmări modul de utilizare și a înregistra preferințele. Cookie-urile noastre nu conțin informații care pot identifica persoane. Colectăm anumite informații automatizat prin utilizarea cookie-urilor și tehnologiilor de urmărire cum ar fi adresa IP (Internet Protocol), tip de browser, furnizor Internet (Internet Service Provider – ISP), referințe/ieșiri pagini, paginile vizualizate pe site-ul nostru (ex. pagini HTML, grafice), sistem operare, data/ora și/sau seria de click-uri pentru a analiza trendul ca ansamblu și a administra website-ul nostru. Utilizatorii site-ului pot controla folosirea cookie-urilor la nivelul browser-ului, dar dacă utilizatorul decide să dezactiveze cookie-urile, această acțiune va determina o limitare a anumitor caracteristici și funcții în website-ul și serviciilor noastre. O resursă utilă pentru informații despre ștergerea și controlul modulelor cookie poate fi găsită la www.aboutcookies.org. O detaliere a modului în care folosim cookies-urile în relația cu utilizatorii online se poate găsi in secțiunea Politica de Cookies.

6. CUM VĂ UTILIZĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Furnizarea, personalizarea, măsurarea și îmbunătățirea publicității și marketingului. Putem folosi informațiile personale pentru a furniza, personaliza, măsura și îmbunătăți publicitatea și marketingul nostru, cum ar fi:
trimiterea unor mesaje promoționale, marketing, publicitate și alte informații care ar putea fi interesante pentru dvs. pe baza preferințelor dvs. și despre publicitatea media prin intermediul unor pagini și conturi administrate de Operatorii Asociati in cadrul unor platforme sociale, precum Facebook, YouTube, Instagram etc.;
personalizarea, măsurarea și îmbunătățirea publicității noastre; administrare sondaje;
pentru a ne ajuta să aflăm mai multe despre preferințele dvs. privind organizarea unor evenimente;
înscrierea pentru a primi buletine informative și actualizări privind cele mai recente produse și servicii (poștă, newsletter prin e-mail, SMS, telefon și alte canale digitale, de exemplu, medii de comunicare socială); aceasta nu va afecta frecvența e-mailurilor administrative pe care le putem trimite în legătură cu Evenimentul la care ati participat. Nu se percepe nici o taxă pentru trimiterea de e-mailuri promoționale către dvs.
invitații la evenimente locale, promoții și oportunități, experiențe online in cadrul website-urilor administrate de Operatorii Asociati;
realizarea și afișarea imaginilor video ale participanților la Eveniment în cadrul unor rețele de socializare și a diferitelor canale de comunicare media offline și online.

Vom prelucra informațiile dvs. personale în scopurile enumerate în această secțiune, având în vedere interesul nostru legitim de a desfășura activități de marketing pentru a vă oferi informatii care ar putea fi în interesul dumneavoastră.

7. C T VĂ STOCĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Stocăm datele dvs. cu caracter personal atât timp cât este necesar pentru a furniza produsele și a desfășura tranzacțiile pe care le-ați solicitat sau în alte scopuri esențiale, precum respectarea obligațiilor legale, soluționarea disputelor și implementarea acordurilor noastre. Datele personale colectate prin intermediul website-ului sunt prelucrate în principal prin mijloace electronice sau web, inclusiv servicii de analiză web găzduite de serverele noastre și /sau ale furnizorilor noștri pentru serviciile noastre de abonare la buletine informative. Deoarece aceste necesități pot varia în funcție de tipurile de date diferite din contextul produselor diferite, perioadele reale de retenție pot varia semnificativ.

Criteriile utilizate pentru a determina perioadele de retenție cuprind:
menținerea și îmbunătățirea performanței produselor, menținerea în siguranță a sistemelor noastre și menținerea de înregistrări de business și financiare corespunzătoare;
perioada pentru care dvs. v-ați exprimat consimțământul sau până când vă exprimați intenția într-una din modalitățile prevăzute în prezenta politică de a nu le mai păstra;
dacă este vorba despre date la care dvs. aveți acces, datele vor fi stocate până când Dvs. veți solicita acest lucru;
situația în care o lege prevede obligativitatea retenției datelor personale, pentru menținerea datelor relevante pentru o investigație sau date care trebuie să fie păstrate în cazul unui litigiu.

Perioadele de stocare ale datelor dvs. cu caracter personal diferă în funcție de scopul pentru care sunt utilizate:
participarea la Eveniment – pentru o perioada de 2 ani; cu mențiunea ca datele personale care se regăsesc în orice documente justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva noastră timp de 10 ani de la data închiderii exercițiului financiar în care au fost întocmite documentele justificative, conform prevederilor legii contabilității; in cadrul apărării și exercitării drepturilor și intereselor noastre legale, datele personale necesare realizării acestui scop vor fi păstrate conform termenelor generale de prescripție;
marketing și publicitate – pe durata valabilității consimțământului dat de dvs. pentru activități de marketing pentru care a fost solicitat sau până la soluționarea obiecțiunile dvs. privind aceste prelucrări, cu excepția cazului in care legea prevede o altă perioadă de păstrare a datelor sau păstrarea datelor este necesară pentru exercitarea sau apărarea drepturilor Operatorului;
informarea Dvs. si rezolvarea diverselor solicitări/reclamații de orice natură privind Evenimentul organizat – pe perioada soluționării diverselor solicitări/reclamații; in cadrul apărării și exercitării drepturilor și intereselor noastre legale, datele personale necesare realizării acestui scop vor fi păstrate conform termenelor generale de prescripție.

8. UNDE VĂ TRANSMITEM/TRASFERĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Datele dvs. cu caracter personal pot fi prelucrate și de către alți operatori, operatori asociați sau persoane împuternicite ale Operatorului, cu respectarea întocmai a legislației privind protecția datelor cu caracter personal:
furnizorii de prestări servicii din domeniul IT, precum și toate societățile din aceste categorii de destinatari de la care Operatorul va contracta servicii și produse și care au luat masuri adecvate de protecție, conform prevederilor legale, pentru a asigura ca aceștia își respecta obligațiile privind protecția datelor cu caracter personal. In cazul in care persoanele împuternicite subcontractează o parte din activitățile care implica prelucrarea de date cu caracter personal, subcontractanții vor fi supuși acelorași obligații in ceea ce privește implementarea masurilor de securitate, tehnice și organizatorice prevăzute, de Regulamentul General UE privind protecția datelor, dar și a actelor normative interne aprobate in vederea implementării Regulamentului General UE;
autoritățile statului pe baza competentelor acestora prevăzute de legea aplicabila;
putem împărtăși informațiile dvs. furnizorilor noștri de servicii care gestionează informațiile despre clienți și care efectuează servicii în numele nostru, cum ar fi realizarea de promoții, trimiterea de mesaje către clienți, efectuarea de sondaje etc. Nu am autorizat niciunul dintre acești furnizori de servicii să facă alte operațiuni cu informațiile dvs.;
este posibil să împărtășim informații despre dvs. dacă este necesar sau potrivit, în bună credință, pentru a respecta legile sau reglementările sau pentru a răspunde unei citații valabile, unei ordini sau unei cereri guvernamentale sau pentru a proteja operațiunile, confidențialitatea, siguranța, proprietatea sau drepturile Operatorului;
în cazul puțin probabil al unei vânzări sau al unei fuziuni a Societății, informațiile personale ale clienților noștri și alte informații pe care le-am colectat conform descrierii din această politică pot fi printre activele transferate.

Datele dvs. nu vor face obiectul unui transfer de date către tari terțe sau organizații internaționale. In cazul in care datele dvs. vor fi transferate către alte societăți/entități din alte țări înafara UE/EEA, veți fi informat in acest sens.

9. DE CE ATI PRIMIT UN E-MAIL DE MARKETING DUPĂ CE ATI PARTICIPAT LA EVENIMENT?

Ne dorim să comunicam cu dvs. numai dacă v-ați exprimat sau vă exprimați acordul (consimțământul explicit) in acest sens.

Exista însă și posibilitatea să vă transmitem oferte personalizate in cazul in care ați participat cel puțin o dată la un eveniment organizat de noi, fără ca Dvs. să vă fi abonat la newsletter, având la bază interesul nostru legitim in scopuri de marketing si publicitate (art. 6 (1) f) din GDPR).

Dacă preferați să nu primiți informații promoționale, cum ar fi informații despre evenimente puteți (1) să ne anunțați, așa cum este descris în secțiunea intitulată “Cum ne puteți contacta?” de mai jos sau (2) puteți face clic pe link-urile de dezabonare prezente in fiecare newsletter trimis de către noi.

CUM SE UTILIZEAZĂ INFORMAȚIILE MELE PENTRU PUBLICITATEA COMPORTAMENTALĂ SAU ORIENTATĂ ȘI CE OPȚIUNI AM?

Utilizăm modulele cookie proprii pentru a determina care dintre anunțurile noastre sunt afișate pe alte site-uri web. Pentru a renunța la această publicitate online direcționată care folosește cookie-urile noastre, faceți click aici.

Lucrăm, de asemenea, cu companii terțe care utilizează tehnologiile de urmărire (inclusiv cookie-urile și etichetele pixelilor) pe site-urile noastre pentru a oferi publicitate personalizată în numele nostru și în numele altor agenți de publicitate de pe Internet. Aceste companii pot colecta informații în timp despre activitatea dvs. pe site-urile noastre și pe alte site-uri, precum și despre interacțiunea dvs. cu publicitatea noastră și cu alte comunicări și folosesc aceste informații pentru a determina ce anunțuri vedeți pe site-urile și aplicațiile terțelor părți. Aceste tehnologii și informațiile colectate despre dvs. pot fi de asemenea utilizate pentru a vă urmări activitatea pe mai multe dispozitive. Pentru mai multe informații despre această practică și pentru a înțelege opțiunile dvs., inclusiv cum să renunțați la primirea acestor anunțuri personalizate, vizitați http://www.aboutads.info.

Rețineți că, indiferent dacă renunțați la ele, aceste tehnologii de urmărire pot să colecteze în continuare date și veți vedea în continuare anunțuri, dar acestea nu vor fi direcționate pe baza informațiilor colectate prin intermediul acestor tehnologii de urmărire.

12. CUM PROTEJĂM DATELE COPIILOR?

www.wolterskluwer.ro si www.360.org.ro sunt website-uri pentru publicul general. Atenționăm vizitatorii în mod expres că toate prelucrările de date cu caracter personal se refera exclusiv la persoane care au împlinit vârsta de 16 ani. Participarea la evenimentele noastre de către copiii care nu au împlinit vârsta de 16 ani este interzisă.

În situațiile excepționale în care se vor prelucra date cu caracter personal ale copiilor sub 16 ani, vom sista prelucrarea imediat ce vom afla despre asemenea situații. Dacă sunteți sub această vârstă, vă rugăm să nu vă înregistrați sau să continuați cu achiziția online și să rugați un adult (adică părinții dvs. sau tutorele dvs. legal) să continue procedurile necesare.

Răspunderea pentru participarea la evenimentele noastre de către copii aparține in exclusivitate părinților.

13. CE MĂSURI DE SECURITATE AM ADOPTAT?

Prelucrarea datelor dvs. se realizează in condiții de legitimitate, implementând totodată măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea integrității și confidențialității datelor conform Regulamentului.

Facem tot posibilul pentru a vă oferi o experiență de cumpărături sigură și convenabilă. Avem anumite garanții fizice, electronice, contractuale și manageriale pentru a vă ajută la protejarea securității și confidențialității informațiilor dvs. personale.

De asemenea, folosim tehnologia firewall, controlul parolei și alte garanții tehnologice și procedurale în întreținereawww.wolterskluwer.ro si www.360.org.ro. Deși am implementat măsuri de securitate pentru acest website, trebuie să știți că securitatea în proporție de 100% nu este posibilă. Prin urmare, furnizarea datelor dvs. cu caracter personal este efectuată pe propria răspundere și, în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, nu vom avea nicio responsabilitate ca urmare a divulgării informațiilor dvs. personale din cauza unor erori, omisiuni sau fapte neautorizate ale părților terțe în timpul sau după transmiterea acestora către noi.

Vă recomandăm (i) să vă actualizați periodic software-ul pentru protejarea transmisiei de date prin rețele (de exemplu, un software antivirus) și să vă asigurați că furnizorul de servicii de comunicații electronice a adoptat mijloace adecvate pentru securitatea transmisiei de date prin intermediul rețelelor (de exemplu firewall-uri și filtre anti-spam); și (ii) să vă schimbați parola din când în când.

În cazul puțin probabil în care vom considera că securitatea informațiilor dvs. personale aflate în posesia sau controlul nostru a fost sau ar putea fi compromisă, vă vom informa despre această situație, conform legislației în vigoare, folosind oricare dintre metodele descrise în ea (furnizând-ne adresa dvs. de e-mail vă exprimați acordul să primiți o astfel de notificare în formă electronic, prin intermediul acestei adrese de e-mail).

14. CE ESTE PHISHING-UL?

“Phishing” este o înșelătorie concepută pentru a vă fura informațiile personale. Dacă primiți un e-mail care pare că este de la noi, care vă solicită informații personale, nu răspundeți. Nu vă vom solicita niciodată parola, numele de utilizator, informațiile despre cartea de credit sau alte informații personale prin e-mail.

15. CE LINKURI CĂTRE ALTE SITE-URI AVEM?

Website-urile www.wolterskluwer.ro si www.360.org.ro pot conține linkuri către alte site-uri, care pot avea politici de confidențialitate care diferă de cele proprii. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile unui site legat. Vă recomandăm să examinați politica de confidențialitate a oricărui site pe care îl accesați prin website-ul nostru.

16. CUM ACCESAȚI SAU SCHIMBAȚI INFORMATIILE PE CARE NI LE-AȚI TRANSMIS?

Ne puteți solicita să vă actualizăm informațiile personale contactând-ne, așa cum este descris în secțiunea intitulată “Cum ne puteți contacta?”, de mai jos. Rețineți că orice solicitare de actualizare a informațiilor dumneavoastră personale poate dura până la 30 zile pentru solicitarea dvs. prin e-mail și pentru 6-8 săptămâni pentru solicitarea dvs. prin serviciile poștale clasice.

17. CUM NE PUTETI CONTACTA? DATELE DE CONTACT ALE RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR.

Pentru întrebări referitoare la Politica de Confidențialitate, pentru a face alegeri privind primirea de comunicări promoționale, pentru a vă actualiza informațiile personale puteți contacta prin e-mail, telefon sau poștă electronică:
email: gdpr@360.org.ro
telefon: +40 722 503 571

18. CE DREPTURI AVEȚI?

Conform legislației referitoare la protecția datelor cu caracter personal, beneficiați de următoarele drepturi:
dreptul la informare: dreptul de a primi informații privind operațiunile de prelucrare a datelor personale efectuate de noi;
dreptul de acces la date: dreptul de a obține confirmarea ca noi prelucram sau nu datele personale ale dvs., și in caz afirmativ, acces la date si furnizarea de informații privind prelucrările de date;
dreptul la rectificare: dreptul de a obține, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte care va privesc sau completarea datelor personale care sunt incomplete;
dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, in următoarele situații: (1) datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (2) vă retrageți consimțământul acordat pentru prelucrările de date bazate pe consimțământ; (3) vă opuneți prelucrărilor de date personale; (4) datele personale au fost prelucrate ilegal; (5) datele personale trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care Operatorului.
dreptul la restricționarea prelucrării, in oricare din următoarele situații: (1) contestați exactitatea datelor; (2) prelucrarea datelor personale este ilegală, iar dvs. nu doriți ștergerea datelor personale, ci solicitați restricționarea utilizării lor; (3) Operatorul nu mai are nevoie de datele personale, dar dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; (4) vă opuneți prelucrării. În cazul în care ați obținut restricționarea prelucrării, veți fi informat ulterior de către noi înainte de ridicarea restricției de prelucrare;
dreptul la opoziție: dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării efectuate de noi având ca temei juridic interesul nostru legitim.
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, inclusiv creare de profiluri: (orice prelucrare automată care utilizează datele personale pentru a evalua anumite aspecte personale ale dvs.), care produce efecte juridice care vă privesc sau care vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
dreptul de a vă retrage consimțământul acordat în orice moment și fără a indica vreun motiv.

Pentru detalii suplimentare cu privire la activitățile de prelucrare efectuate, de către Asociația “360”, precum și pentru exercitarea drepturilor de care beneficiați in acest context, vă rugăm să vă adresați printr-o cerere in format electronic, prin e-mail către gdpr@360.org.ro sau pe suport hârtie la sediul Asociatiei.

Solicitarea dvs. va fi analizată și vi se va răspunde in termen de 30 zile de la primirea solicitării de către Operator. În cazul în care este vorba de cereri complexe sau foarte numeroase, acest termen se poate prelungi cu două luni.

CUM PUTEȚI DEPUNE O PL NGERE LA AUTORITATEA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR?

În egală măsură, aveți dreptul să vă adresați către Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, sub forma unei adrese scrise, la sediul instituției sau prin e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost încălcate.

În ceea ce privește întrebări legate de cum prelucrează WOLTERS KLUWER România datele dvs. pentru înregistrarea și participarea la conferință, puteți să folosiți coordonatele de contact indicate în Politica de Confidențialitate specifică publicate la:
https://wolterskluwer.ro/despre-wolters-kluwer/wolters-kluwer-romania/politica-de-confidentialitate/